marți, 5 mai 2015

Vitamina C

Primul medic care a utilizat intensiv vitamina C pentru a vindeca bolile a fost Frederick R. Klenner, la începutul anilor 1940. Dr. Klenner a vindecat în mod constant varicelă, rujeolă, oreion, tetanos și poliomielita cu doze mari de vitamina C. În timp ce acum sunt disponibile vaccinuri pentru aceste boli, rețineți ca nu a fost cazul în 1940.

Lista bolilor pe care Dr. Klenner le-a tratat cu succes prin doze mari cu vitamina C:
Pneumonie
Encefalită
Zona Zoster
Herpes simplex
Mononucleoza
Pancreatita
Hepatita
Infectia vezicii urinare
Alcoolism
Artrită
Unele tipuri de cancer
Leucemie
Ateroscleroza
Ruptura discului intervertebral
Colesterol ridicat
Ulcer cornean
Diabet
Glaucom
Schizofrenie
Arsuri și infecții secundare
Accident vascular cerebral
Intoxicatii cu metale grele (mercur, plumb)
Muscaturi veninoase (insecte, șerpi)
Scleroza multipla
Oboseala cronica
Complicatii chirurgicale

Pare a fi o listă cu afectiuni imposibil de vindecat cu vitamina C. În acest moment puteți sa ignorati subiectul sau sa investigati mai departe. Dr. Klenner a ales pentru sa investigheze. Rezultatul? El a folosit doze masive de vitamina C in peste patruzeci de ani de practica medicala. A scris zeci de lucrări medicale pe această temă. O listă completă a acestora este în Clinical Guide to the Use of Vitamin C, editat de Lendon H. Smith, MD, Life Sciences Press, Tacoma, WA (1988).

Este dificil să ignori un asa succes, dar a fost ignorat. Dr. Klenner a scris: "Unii medici ar sta să vada cum pacientul moare decât sa folosesca acidul ascorbic (vitamina C), pentru că în mintea lor limitata exista doar ca o vitamina."

Vitamina C este extrem de sigura, chiar și în doze extrem de mari. Comparativ cu medicamentele utilizate in mod obisnuit, efectele secundare sunt practic inexistente. Ea nu produce pietre la rinichi. De fapt, vitamina C creste fluxul de urina si scade favorabil pH-ul pentru a impiedica formarea pietrelor. William J. McCormick a folosit vitamina C la sfârșitul anilor 1940 pentru prevenirea si tratarea pietrelor la rinichi. Vitamina C nu ridica semnificativ nivelul de oxalati și pietre de acid uric nu au rezultat din utilizarea sa. Dr. Klenner a declarat: "Povestea acidului ascorbic / pietrelor la rinichi este un mit."

Cât de multa vitamina C este o doză terapeutică eficace? Dr. Klenner a utilizat până la 300.000 de miligrame (mg) pe zi. În general, a dat 350 - 700 mg per kilogram de greutate corporală pe zi. Asta e o cantitate mare de vitamina C.

Dar, din nou, uita-te la lista de succese.

Dr. Klenner a subliniat că valorile mici nu funcționează. El a spus, "Daca vrei rezultate, folosiți acid ascorbic (vitamina C) in cantitati adecvate."

Sursa: http://www.doctoryourself.com/vitaminc.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu